I <3 Nora

Jeg vet dette er en matblogg. Jeg vet at jeg blir kalt «kjerring». Jeg vet at jeg er overfladisk (også)  Saken er bare den at jeg må dele mitt siste funn, selv om det er med på å forsegle mytene om meg…

Det har seg slik at naboene mine skal flytte og arrangerte garasjesalg i helgen. Trøtt og fortumlet ramlet jeg rett ut på «markedspalssen» på lørdag formiddag. Først satt jeg meg i bilen, med bare en ting i hode – KAFFE. Men så slo det meg, det kan jo være noe fint her! Og om det var noe fint?! Jeg gikk rett bort til dette serviset fra 30-tallet fra Porsgrund Porselen, i sort og gull. Et strengt, stramt og utrolig lekkert «art deco» servise. Ikke ante jeg at det var formgitt av selveste Nora Gulbrandsen før min gullsmed-nabo Tone G (sjekk siden hennes her – One of a kind) informerte meg om det.

Nå gleder jeg meg til å servere Stilton & portvin!

NB: jeg har lovet tidligere eier å ALDRI ta serviset i oppvaksmaskinen og det skal kun brukes til lekre retter…

9 tanker om “I <3 Nora

  1. Liker Nora Gulbandsens ting. Har noen av dem her hjemme. Arvet. Akkurat dette med at det ikke skal puttes i oppvaskmaskin gjør at det sjeldent blir brukt. Står mest å opptar plass. Dessverre. Men pent er det.

  2. Lekkert!

    Tenk deg rosa pen fisk, ceviche med mango og chili, pene bær og hvit sjokolade, melisdryss og melisse!

    Du kan jo lage hele menyer basert på tallerknene 😉

  3. Hva er verdien på 1 slik tallerken? Har fått en del porselen som skal selges til inntekt for en frivillig organisasjon jeg jobber for. Deriblant 7 (+1 skadet) slike tallerker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *