Forrige helg var jeg invitert sammen med de fineste bloggkollegaer til en matweekend i Oslo. Det var Matprat
Etter hvert som jeg har blitt mer og mer matinteresert har jeg registrert at mine venner ikke nødvendigvis har blitt proporsjonalt like interessert som meg. Derfor er det en glede å ha funnet frem til denne gjengen av matintereserte og fine folk. For det er jo slik at når man har laget mat i tre dager, spist på x-antall restauranter og fremdeles bare har lyst til å prate om stykkningsdeler, tekstur, umami og koketider så er det godt å være omgitt av folk som er like nerdete som en selv.
Legger ut noen bilder her så kan du få et innblikk i vår gale nerde-verden, ENJOY!
Lammelår er en råvare – som inneholder slank, indrefilet, stek, mørbrad og flatbiff
Magnus – en av kokkene på Matprat har en lang karriere på Michelin-restauranter i Italia. Starstruck
AC, damen bak den herlige bloggen «eneståendemat»
Olav, alias HOBBYKOKKEN – the nutty professor, lage is med flytende nitrogen. Himmelsk konsistens – softis er en nedtur etter dette…
Ahhm – gleder meg til neste runde med disse fine folka!
Gleder meg til neste gang jeg også!
Klem, T 😉
Ja, dette er virkelig en av bonusene som er med å glede, Trine! Klem L
Så herleg, Lars!!! Det var ei fantastisk helg!
Veldig flatterende bilde av meg, Lars! 🙂 hehe
Bilde er fantastisk, Olav! Du skulle sett deg selv fra utsiden da du hadde koke-showet for oss – det var så gøy!
Det er selvsagt helt greit, litt skal man tåle når man lager show 😉
🙂
Ser kjempeherlig ut! 🙂
Tro meg, det var det også 🙂
Ser at jeg igjen har tatt fram alle tennene når jeg skal fotograferes 🙂 takk for det! Ellers må jeg takke for nok en fantastisk helg med alle våre matvenner. Gleder meg allerede til neste gang 🙂
Klem, AC 🙂
Hahaha, du er så fin så, AC! Jeg byttet bilde i artikkelen 🙂 🙂
Jeg er i alle fall blid! Ingen tvil om det. Sånn går det når man har det kjekt 🙂