Salmachef 2012

Man skal ikke ha lest mye på min blogg før man forstår at jeg er FAN av Salma-laks. Det er et av de produktene jeg til stadighet bruker og som ungene i huset elsker. Skinn, benfri og ZERO svinn gjør at den tiltross for kiloprisen ikke blir så veldig mye dyrere enn andre tilbud du får på laks i nærbutikken. Det at den har sashimi-kvalitet (kan spises trygt rå) gjør også at den ender på bordet uten at den har vært innom pannen. Nå lurer du kanskje på om jeg er sponset – svaret er NEI, men jeg skulle likt å ha vært det! Det er ikke så mange produkt jeg ville skrevet dette om, men SALMA er en favoritt hjemme hos meg.

Salma, eller PRINSESSE-FISK som den går under når museflettene er med å koker er nå gjenstand for en stor oppskrift-konkuranse. Vi er fire bloggere fra hver vår landsdel som skal kåre de oppskriftene vi synes er best. Så skal en jury bestående av blandt andre mesterkokk Eivind Hellstrøm. Premien er nesten ikke til å tro, om du har en mat-nerd i deg – en tur for to til Bocuse d´Or i Lyon. Igrunn har jeg mest lyst til å levere oppskrifter selv, ikke være dommer, med en slik premie!

Hiv deg rundt og send inn din favorittoppskrift hvor SALMA-laks spiller hovedrollen. Fristen er 12.august – så bruk denne uken. Sjekk salmachef.no for eksakt informasjon.

Dette er konkuransen du ikke vil gå glipp av!

1 tanke om “Salmachef 2012

  1. Skjønner at jeg må finne på noe lurt her nå; Salma er storfavoritt her i huset – det er sjelden den kommer innom pannen – gjør den det så er det ofte at jeg benytter oppskrifter fra Bocuse og jeg regner med at det ikke er særlig originalt å levere en kopi av dette….

    Får kjøpe inn noen kilo og eksperimentere litt og se hva jeg får til – dette blir spennende 🙂

Det er stengt for kommentarer.