Hurra – ny plattform, nytt design & Matbloggerne!


Fra og med i dag vil «Lars spiser, drikker & synser» være produsert på WordPress i stedet for på Blogger. Det betyr i korthet at jeg fremdeles vil spise, drikke og synse som jeg alltid har gjort, og brukervennligheten for deg som leser vil øke. Alle tidligere følgere oppfordres til å følge meg på FACEBOOK og TWITTER. Trykk på linken under og du henger med på hva som skjer.

Østers

I tillegg til dette har jeg fått meg en fast gjesteblogger som heter Mads Endresen. Mads har vrært vinskribent i godt over 10 år. Sammen med Mads står jeg ansvarlig for MAT & VIN-sidene i Telemarksavisen (TA) hver fredag. Mads vil komme med vinanbefalninger en gang i uken. Anbefalninger som vil følge sesong, nyhetsslipp og spesielle godsaker. Jeg vil fremdeles synse om de vinnene jeg drikker i heimen og ute på noe tynnere grunnlag.

Det vil de neste dagene skje satdige endringer, forbedringer og justeringer på den nye bloggen. Kom gjerne med innspill om det er funksjoner dere savner eller ting du ønsker skulle vært annerledes. Send e-post eller skriv en KOMMENTAR!

Jeg feirer dagen med champagne og julekaker fra i fjor. Endelig i gang!

8 tanker om “Hurra – ny plattform, nytt design & Matbloggerne!

 1. Gratulerer så mye med ny plattform og nytt utseende! Jeg henger meg med over i wordpress, og følger deg selvsagt i tykt og tynt:-) Ha en strålende dag! Mange klemmer fra Kristin

 2. Hei Lars! Så flaks for meg at jeg oppdaget den fine bloggen din forrige uke – fikk laget nyydelig biff bourgignon i helgen(med elg-veldig godt!) Jeg blir så glad når jeg oppdager slike blogger, super inspirasjon for oss hobby-kokker. Tusen takk:-)
  Hilsen Tonje E.

  • Hei Tonje, og takk for hyggelig kommentar. Tror jammen jeg skal prøve meg på en variant av elg/bougignnon jeg også! Takk for at du inspirerer tilbake! 😉 Matgladhilsen Lars

 3. Hei
  En inspirerende blogg som vi spiser oss igjennom.
  Mange gode oppskrifter med rike smaker.
  Mvh
  Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *