i gode venners lag…

Det er høst nå. Samme hva Gislefoss melder av varme og høytrykk, det er høst, og jeg ELSKER det. Det er noe med høstens klare luft, vakre farger og friske morgener som gir lyst til å starte på nytt. Jeg har valgt å bruke denne høsten til å starte litt på nytt med mye i livet. Jeg skal ikke slutte å være pappa, sykehusansatt, syngemann eller matnerd, men jeg skal fylle rollene med noen nytt og kvitte meg med noe gammelt. Fint er det!
Har du fulgt med bloggen min en stund vet du at det har skjedd noen markante endringer i persongalleriet inne hos «Lars spiser, drikker & synser» de siste 9 månedene. Også venner og bekjente har blitt omrokert eller rokert seg om. Fra å være en gift familiefar på fulltid er det nå dagene som alenepappa en uke og aleneuker uten barn som er rammene for dagene jeg lever. Det byr på nye utfordringer, gleder og rutiner.
Særlig merkes det på matinntak og rutiner rundt måltider – noe som er relevandt når man jukser i matbloggland. Museflettene skal ha mat, og de skal idielt ha et kosthold som ikke bare består av pannekaker, risgrøt og brødskiver. Grønnsaker, fisk og fiber – mat som f.d.Fruen var flink til å pushe inn i mine menyer i hverdagen har mistet sin ambasadør. Slike rollefordelinger merkes når man ikke lenger er to voksne i husholdningen. Fra (påkrevd) automatikk må det nå vilje og refleksjon til å sørge for at treenigheten på Falkum får seg et sunt og variert kosthold – så i dette er altså f.d.Fruen savnet. Ikke fordet – hun er da savnet på flere vis. 
Her på «Lars spiser, drikker & synser» skjer det utrolig mye spennende om dagen. Sammen med en stor aktør i mat-Norge skal jeg sammen med et lite utvalg av de beste matbloggerne i Norge lansere en tjeneste i løpet av en måndes tid som vi gleder oss veldig til. Hva det er og hvordan det ser ut vil jeg komme tilbake til. Det som er sikkert er at det vil bli skikkelig bra og gøy – og kanskje det vil kunne være med å inspirere deg til å koke og brase mer i heimen?!
I forbindelse med dette vil «Lars spiser, drikker & synser» også bytte bloggplattform fra «Blogger» til «WordPress». For deg som leser vil det ikke medføre noe annet enn at sidene vil bli mer funksjonelle, få et bedre design og bli lettere å bruke. Jeg vil melde tydelig fra om når dette skjer og du vil bli linket videre fra den gamle bloggen og over i den nye. Idé, matglede & synsing vil være som før! Følg med – det blir FINT!
Mange av dere sender meg invitasjoner til å delta på lanseringer av diverse produkter i mat&vin-verdenen – fortsett med det. Noen av disse følger jeg opp, mens noen blir vanskelig å delta på. Er det ting du tenker jeg bør srive om så send meg en e-post eller skriv en kommentar.  Jeg leser et hvert innspill, og gjør som man skal i blogglandia – gjør som jeg selv vil (ler).
Vegard ser med langt blikk på Stephen`s grådige spisepinner
I går aften hadde jeg gleden av å være vertskap for 3 fine typer i slutten av 30-åra. De kom tuslende i 9-tiden, vel vitende at de ikke ville kunne kjøre lovlig hjem etter noen timer rundt mitt bord. Jeg hadde for en gangs skyld ikke brukt tid ved Kokemonsteret mitt, men valgt å benytte gutta som smakspanel for en ny Sushi-restaurant i Skien. Dette er den første i sitt slag her hjemme og spenningen blandt gutta var stor. Det var en diverse gruppe – alt fra en sushidebutant til en som spiser alt rått. Gleden over maten og at den faktisk kan kjøpes i vår by var stor. Selv debutanten slukte sashimi som om det skulle vært gjærbakst. POENG til Fuji Sushi i Skien. Er du nysgjerrig så kan du jo sjekke hva jeg skrev om dem i forrige uke her på bloggen
California-Maki

Gleden av å få besøk er stor hjemme hos meg. Fine venner som deler, speiler og lytter gir dagene en merverdi.

Sweet

Mat & drikke er en perfekt inngangsport til noen timer med venner rundt et bord.

guttekvelder er ikke som du tror når verten er ei kjærring
Min «billig-riesling-sushi-favoritt» – i basisutvalget på Vinmonopolet
Kamsjell og lakserogn

2 tanker om “i gode venners lag…

  1. Sushi er alltid godt – det er helt sikkert, men wordpress? NEI! -roper det oppi hodet mitt. Vanskelig å finne frem og umulig å få oppføringskommentarer – syns jeg da… Det ert ikke umulig ast det ert noe jeg har misforstått, men umiddelbart skeptisk.Jeg ventet i spenning på nytt prosjekt. Glad du fremdeles er med i blogglandia. Vi trenger de få mennene som er her og som skriver om annet enn biler, sport og jakt + fiske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *