«Lars spiser, drikker & synser» går til fjernsynet…

Det lyner og tordner ute, regnet pisker mot vinduene mens sola forsøker å trenge gjennom de mørke skyene. Jeg er alene i huset. Det er stille i huset. Eneste lyden er det monotone «svusjet» fra oppvaskmaskinen som går og går i bakgrunnen. Jeg ser rundt meg på kjøkkenet og registrerer at det er behov for å finne frem bøtte og klut, men beina ligger fremdeles tungt på kjøkkenbordet, mac`n ligger i fanget og en dobbel espresso drikkes. Lysten til å gjøre et arbeidslag er en ukjent akkurat nå. Og det er ikke værre her enn at jeg drøyer bekjentkapet med lysten en liten stund til…

«Lars spiser, drikker & synser» er jo et vindu inn til mine dager, og nå om dagen løper jeg mer i skogen enn jeg koker. Men bare vent, snart renner det ut godsaker litt hyppigere her igjen. Det fine er at «min kamp» mot kiloene er så til de grader vunnet. Lars er nå 18 kg lettere takket være gode løpesko og lange skogsveier. Treningen har blitt en venn som gjør godt både for hodet og kropp – selv om knærne mine er litt usikre på om det stemmer.
I morgentidlig skal jeg noe gøy. Sammen med Trine fra «Trines matblogg» skal jeg være gjest på God Morgen Norge, TV2. Vi skal i ilden fra ca kl 0840 i morgen tidlig – så tune in!
I forrige uke hadde jeg besøk av et TV-team som lagde en reportasje, og i morgen skal den vises + at jeg er gjest i studio. Stort for en glad amatør å skulle treffe tv-kokka Wencke!
Denne søndagen har startet rolig, men nå må jeg speede opp. Fant nettopp det perfekte soundtracket til å få gjort noe – sjekk ut denne musikksnutten med Jarle Bernhoft fra klubben Mono

16 tanker om “«Lars spiser, drikker & synser» går til fjernsynet…

 1. Jarle er bare SÅ fantastisk flink! Lykke til med showet i morgen. Får ikke sett selv, er jo på jobb må vite, men sikker på at det blir bra. 🙂

 2. Så spennende å få mulighet til å være med på noe slikt…Får mye inspirasjon fra både din og Trine sin blogg, så dette må jeg prøve få med meg før jobb:)Ha en fortsatt fin søndag:)Ann-Charlotte

 3. Lykke til Lars, jeg får se det i opptak når jeg er ferdig på jobb!! Jarle Bernhoft er fantastisk, gleder meg til han skal spille i Ålesund på Jugendfest.Klem Ingvild (som satt i fly som ble truffet av lynet i ettermiddag)

 4. Lykke til med sending, blir nok spennende. Trøsten når en ikke har lyst å gjøre noenting med vaskebøtten og kluten – er at en ikke trenger bekymre seg… med stor sannsynlighet er det der når lysten melder seg igjenHa en fin fin ny ukeBente

 5. veldig bra blogg, la meg til som følger, blir nok å hente litt inspirasjon her ja 🙂 Lykke til videre.klem Tone

 6. hei, ny her som følger jeg, så herlig med marblogger, selv holder jeg på med interiør, gleder meg til å følge deg vidre, ha en vakker dag, fra en utflyttet skiens dame. sylvia

 7. Alltid hyggelig med en hyggelig mann til frokost..hihi. Prøver å komme i gang selv, men sliter med å få til å blogge hver dag :-/men men, gjør det mest for meg selv og mine "musefletter" jeg..hehe. De spør jo mor konstant om en eller annen oppskrift. Kjekt å bare legge ut i blogg :)du kunne jo avsluttet programmet m en sang da 😉 Hilde

 8. Så utrolig fin blogg 🙂 måtte jo sjekke den ut etter å ha sett God morgen Norge.Er selv fra Skien.Utdannet kokk,så denne bloggen skal jeg følge.Nydelige døtre du har.

 9. Du er heved oppdaget!!! Ser normalt ikke på frokost-tv, så dette var sjebnen! Hurra – her skal jeg titte innom ofte….Sees

 10. Hei, fint innslag på GMN i dag! Jeg er interessert i både matlaging og fotografering, så litt usikker på hva som var mest interessant 🙂 Kjempefin blogg og er fra nå av på blogglista mi! Marie

 11. Tusen takk for lykke-ønsker og hyggelige kommentarer – slikt varmer!GMN-innslaget ble veldig gøy og hyggelig!Velkommen inn i min merkelige verden med mat, vin, musefletter og synsing 🙂 Klem Lars

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *