Mersmak på båten…

Mersmakfestivalen i Skien har de siste årene vokst seg stor og sterk. I 2010 var det 80 000 besøkende som så, spiste og opplevde matglede her i Grenland.

Mersmakgjengen arbeider hele året og i anledning feiringen av TELEMARKSKANALEN`s 150 års feiring inviterer MERSMAK til et «Mersmakscruise» hvor Skien`s beste kokker skal diske opp med mat basert på lokaleråvarer og spesialiteter. 
I sitt presseskriv skriver de som følger;

Vi inviterer i samarbeid med Jacob & Gabriel Folkegourmet og Skien Dalen Dampskipsselskap til Mersmakcruise med den ærverdige kanalbåten MS Victoria lørdag 30. april. Det blir servering av fingermat basert på lokale råvarer og spesialiteter bearbeidet av kokkene Lars Jacobsen og Thor Ingo Gabrielsen fra Jacob & Gabriel Folkegourmet. Passende drikke med og uten bobler kan kjøpes til.

I tillegg til gode mat og naturopplevelser vil det være et kåseri og festivalleder Ellen Dagsrud vil gi noen smakebiter fra årets festival. 

Praktisk informasjon 

Lørdag 30. april kl 16.00 – 18.00

Mersmakcruiset koster kr 550 pr person. Dette inkluderer, mat, båttur og underholdning. Drikke kjøpes separat.

På og avstigning – Hjellebrygga i Skien

Billetter bestilles på Skien kommunes Servicesenter 35 58 10 00 eller hos Jacob & Gabriel

35 70 72 91. Begrenset antall plasser!

Telemarkskanalen har 150 – års jubileum i år og Mersmakcruiset er en del arrangementene som starter feiringen i Skien. 

Jeg reklamerer sjeldent for slike events, men dette er et fantastisk arbeid som virkelig er med på å skape matglede og bevissthet rundt råvarer og kvalitet – og som er verdt å få med seg.
Sjekk følgende linker;

1 tanke om “Mersmak på båten…

  1. Ja, hadde det ikke vært for at jeg er bortreist den dagen, skulle jeg klart meldt på gemalen og meg selv. Håper det blir suksess, sånn at sjansen byr seg igjen neste år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *