Fiskesuppe og fine folk…

Museflettene hadde med påskelilje til tante

Familie er fint. Jeg er velsignet med fine folk altså. Nå som museflettene og jeg er alene annenhver uke, og jeg er alene annehver uke er det ekstra fint å kjenne at man har litt familie rundt seg. Noen av dem som hjelper oss til å kjenne familefølelsen er søsteren min og hennes famile. De er fem i tallet – fem fine folk, som både Museflettene og jeg er glad i.

I går ble vi hasteinvitert på Linda`s fiskesuppe, med selvfiska torsk, hjemmebakte rundstykker og hyggelig prat. 
Ujålet, men skikkelig godt. Museflettene ville helst ha brunost og syltetøy på rundstykkene, mens jeg spiste opp suppen til oss alle tre. En helt grei løsning.
Mat er så mangt. Jeg er jo på mange måter ei jåle når det kommer til mat. Alikevel må jeg si at det er slike måltider som dette som er de fine og viktige – sammen med fine folk som betyr noe for en og som mn får lov til å bety noe for. Det gir mening! 
Takker for maten!

2 tanker om “Fiskesuppe og fine folk…

  1. Åååå så hyggelig det må være å bare bli spontaninvitert på deilig fiskesuppe sånn uten videre…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *