HURRA – 40 ÅR

HURRA, HURRA, HURRA!
JEG FYLLER 40 ÅR I DAG!
De 40 skal feires i flere omganger. Selve dagen skal tilbringes sammen med de fineste venner, rundt et bord med mat fra det fineste kjøkken og mengder champagne! Leter du etter en anledning i dag så bruk gjerne min 40-årsdag som unnskyldning til å spise og drikke godt…
Feirer samtidig at «Lars spiser, drikker & synser» har rundet 450 000 treff på 7 måneder!
HURRA for det også!

24 tanker om “HURRA – 40 ÅR

  1. Gratulerer så mye med dagen, Lars! Jeg fant bloggen din for en uke siden og må innrømme at jeg har vært innom den flere ganger for dagen siden da. Heldigvis har du blogget en stund, så jeg har fremdeles noen innlegg igjen å lese. Du lager jo så fantastisk mye deilig mat og i tillegg skriver du veldig godt (og morsomt).Ha en strålende bursdagsfeiring!

  2. Gratulerer hjerteligst med dagen, til en kar som tydelig fortjener det beste! Min egen dag har jeg ennå tilgode å markere, ettersom vi lå syke alle sammen den uka, men jeg gleder meg til å markere den på Jacob og Gabriel, og ikke minst med stor vennefest til sommeren.Kos deg med alle rundene med feiring! 40 er topp!

  3. Hipp hurra, gratulerer med dagen…kos deg og ta godt vare på dagene som kommer, de neste årene går uendelig fort.

  4. Hurra for deg som fyller ditt år, ja DEG vil jeg gratulere!! Gratulerer med den store dagen, Lars :)!! Kos deg masse med deilig mat og Champagne!! Om 23 dager er det min tur til å bli 40, synes det er litt skummelt – får høre innom deg innen den tid – for å høre hvordan du synes det er, å ha blitt såååå gammel 😉

  5. Mange gratulasjoner sendes til deg, Lars !Jeg ble sååååå gammel i fjor, men husk !DET ER IKKE ÅRENE I LIVET DITT SOM TELLER, men livet i årene dine.Ha en FLOTT feiring, med god mat og drikke.

  6. Gratulerer masse med de 40 år, nå begynner livet :o))Gratulerer med voldsomt besøk på bloggen din også, to store ting å feire i dag og i dagene fremover. Kos deg :o)

  7. Gratulerer med dagen som var Onkel! Håper du hadde en fin dag (: Gleder meg til å komme å feire i morra ;)Klem Linnea (niesa di)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *