BoligDrøm – giveaway

Narvesen og den lokale kiosken overstrømmes av magasiner og blader om det meste. Er du interesert i dupvannsfisk og billjard finnes det garantert et magasin som dekker dine to sær(e) interesser mellom samme perm. Jeg innrlmmer det gjerne – jeg elsker magasiner.

Hos meg går det i følgende kategorier; MAT på en klar første plass, mote (ARENA homme, Euroman o.l), interiør, design og arkitektur (Design, Hauser, Wallpaper ++).
For noen uker siden så dumpet første utgaven av BoligDrøm ned i postkassa mi. Jeg skrev en liten epistel om dette HER
Etter dette har utgiver fortsatt å sende meg BoligDrøm. Fine magasin om Mat, Interiør, livstil. BoligDrøm er nok i overkant feminint i uttrykket for at det noen gang blir min favoorit, men alle mine kvinnelige besøk griper begjærlig fatt i det – så det er et magasin å sjekke ut!
Vil du få et års abonnement på BoligDrøm har du muligheten til å få det ved å gjøre følgende 2 ting:
 • Klikk på «følg» på Lars spiser, drikker & synser (om du da ikke allerede følger den)
 • Skriv en kommentar på dette innlegget med ideer, innspill, ris eller ros om Lars spiser, drikker & synser. Jeg kommer til å lese alle kommentarer, og håper på tilbakemeldinger som kan være med å løfte bloggen.
Vinneren av abonnementet blir trukket søndag 13.02.11 – lykke til!!!

19 tanker om “BoligDrøm – giveaway

 1. Hei og hå, og god fredag!!! Jeg henger meg selvsagt på!!!! Linker også på min blogg til giveaway:-) Jeg synes du skriver veldig bra, tar flotte bilder og har en snert av humor og selvironi i innleggene dine. Hadde vært morsomt hvis du fikk folk til å sende inn oppskrifter til deg- så kunne du reklamert for en av leserne dine en gang i måneden for eksempel…. Sikkert mange der ute som har gode oppskrifter… Eller digger jeg jo bloggen for alt den er verdt!!! Ha en strålende helg, Lars!!!Klemmer fra Kristin

 2. Hei LarsEr stadig innom bloggen din og liker det jeg leser. Men synes du burde komme deg bort fra Blogspot og over på f.eks WordPress.org og et eget webhotell (eventuelt en gratis blogg på WordPress.com). Da har du mer valgfrihet når det gjelder design og oppsett. Litt kjedelig med det samme designet som alle andre 😉 Du har en del gode bilder, og de burde komme bedre frem ;)Har også lagt deg til på listen over norske matbloggere på Matoppskrift.org http://matoppskrift.org/matbloggere/Lykke til

 3. Hei!Jeg har akkurat begynt å følge blogen din på bloglovin(fant den gjennom Trines Matblogg), så derfor har jeg ikke så mange kommetarer å komme enda. Enn så lenge synes jeg blogen din virker veldig bra og inspirerende 🙂 Så jeg sier bare keep up the good work! 🙂

 4. heihar lest bloggen din nesten fra begynnelsen, ble fort hekta. I tilleg til maten liker jeg veldig godt det gode språket du har i bloggen, den er lettlest og veldig morro til tider:)liker også veldig godt at du godt kan sprette en flaske champagne og spise god mat fordi om det ikke er en fredag eller lørdag. det er flere hverdager en festdager så hverdagene må man ta vare på å feire:) fortsatt god helg

 5. Det neste burde være at vi kan få oppskriftene dine på Meny eller noe.. Du har fått meg til å kjøpe både trøffel olje og ekte parmesan.. Heilt utruleg..

 6. helt enig, magasiner må man ha, her går det i de fleste interiørmagasiner, liker også dette nye, Bolig Drøm… så fint innslag! god helg!

 7. Hei LarsMå selvfølgelig henge meg på når det er konkurranse, selv om jeg aldri vinner noe. Kan ihvertfall få fortalt deg at jeg følger med deg hver dag! Synes du har en koselig og uhøytidelig blogg. Liker hverdagsbetraktningene dine og selvfølgelig alt som har med mat og gjøre. Liker godt at du omtaler alle rundt deg med respekt. Hvis jeg skal komme med litt ris, må jeg nevne korrektur. Jeg er en sånn som irriterer meg over skrivefeil… Litt pirk der, men er det ikke mer og klage på, så er det vel ikke så ille 😉

 8. Hei Lars,Jeg er en av dine trofaste lesere som har fulgt deg fra starten, selv om det er lenge siden jeg har gjort meg til kjenne nå. Må som regel innom hver annen dag for å se om det er kommet noen nye, spennende retter eller andre sprell fra deg. Keep up the good work. Marianne

 9. Nå følger jeg deg….Og jeg er kvinne, ergo passer akkurat til å lese Bolig…-)Du har en kjempebra/fin blogg, av prinsipp liker/leser jeg ikke blogger som er svarte men din er unntaket. Blogger ikke om mat, men leser matblogger med stor glede. Kanskje en dag endrer jeg til noe med mat, for jeg liker og lager mye god mat ,-)

 10. Jeg elsker slike konkurranser, så selvsagt klarer jeg ikke å la være å legge igjen kommentar.Jeg liker bloggen din veldig godt, du skriver morsomt og har fine bilder. Det at du skriver mye rundt maten gjør det interessant å følge med (altså rake motsetning til min blogg).Skriv gjerne mer om interessante mer eller mindre nyttige duppeditter på kjøkkenet. Er spesielt interessert i kokemonsteret.Noe jeg ikke liker? Nei, bortsett fra den svarte bakgrunnsfargen så liker jeg alt med bloggen din. På en annen side ser jeg at det kan være litt greit å skille seg ut i litt mer mandig retning, siden 90% av alle matblogger ser ut til å være skrevet av damer.Ha ei fortsatt fin helg!

 11. Kan ikke la en konkurranse gå meg hus forbi!! Fortsett i det sporet du har startet på, får utrolig mye inspirasjon fra bloggen din.. er en fryd å lese dine beskrivelser av både egenlagete måltid og de du har konsumert utenfor husets fire vegger 😉 ps. noen restaurant anbefalinger i Stockholm?

 12. Bloggen din skiller seg ut ved at du har med en del personlige historier og opplevelser, det gjør at man faktisk blir mer fenget! I tillegg har jeg sans for råvarene du bruker og også vinvalgene. Kult med reaturanttips, fortsett med det. Lykke til videre! Ps. Hvis du svipper innom Stavanger igjen, så anbefales Renaa Restauranten på det varmeste..

 13. Oioioi – dette er jo så hyggelig! Jeg håper at den rette vinner trekningen på søndag. Ser at det er flere av dere som nevner at bloggen er `svart`- det var et valg jeg tok den dagen jeg startet opp – uten at jeg tenkte noe mer over det enn at det var lit annerledes. Å bytte platform til wordpress har jeg lurt på, men mine tekniske ferdigheter (og interesser) er minimale… Vil det medføre mye arbeid Terje?!Uansett – ha en finfin dag alle sammen 😉 Klemmer fra Lars som fortesetter å spise, drikke & synse

 14. Jeg slenger meg på jeg :)Elsker å lese dine betraktninger om både det ene og andre. Du skriver godt (om enn noen skriveleifer i ny og ne, men det er jaggu fort gjort når man blir ivrig og skal poste ett nytt innlegg). Syns godt du skal legge ut flere videoblogger, ditt første spede forsøk var fantastisk på mange måter :DJeg nyter bloggen din akkurat som den er, svart eller ei;)Klem Ingvild

 15. Det å sette opp en WordPress-blogg på eget webhotell er ikke så alt for vanskelig, men krever jo noe interesse. 1000vis av sider på nettet som forteller deg i detalj om hvordan ting kan gjøres. Men som sagt, det krever en viss interesse. Oppdateringer må jo også gjøres med ugjevne mellomrom.Men ta en tur innom ekspedisjon når jeg sitter der, så kan vi ta en prat 😉

 16. Jeg kom med innlegg til denne konkurransen 5 februar, men den druknet kanskje i alle bursdagsgratulasjonene som kom like etter 😉 Vel, jeg henviser til tidligere innlegg, og sier nok en gang at jeg syntes du gjør en glimerende jobb. Åpenhet, ektehet, flotte illustrasjoner, humor og sjarm gjør bloggen din spesiell og spennende 🙂 Fortsett å gi av deg selv, og del med oss andre 🙂 Hilsen Vibeke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *