lærlingenes aften i Fosnavåg

Som den observante leser har fått med seg er jeg «på veien» med Oslo Gospel Choir. Vi synger i alt fra konserthus i de store byene til idrettshaller i lofoten og nordvestlandet. I dag er vi på Herøy – Fosnavåg, utenfor Ålesund. En fantastisk tur fra Vigra med buss ut i øyriket. Det har en egen sjarm å komme til disse småstedene. Hele bygda er i sving. Folk gleder seg tydelig til konserten. Det er godt for fetterte korister å komme seg bort fra hovedstaden og se frivillighet som de viser her Fosnavåg.

Siden jeg er litt mer interesert i MAT enn sang så velger jeg å dekke det som har blitt servert på bordet i dag.
kveldens «hovmester» presenterte menyen på sin sjarmerende måte…
Etter reise og lydprøver ble vi geleidet over fra hallen til den lokale videregående skolen. Her hadde kokke- og servitør elevene laget i stand en 3-retters meny for oss. Menyen var Indisk karrysuppe, pestomarinert laks med hasselbackpoteter og cheesecake-brownies med friske bær. Maten var god, men det var først og fremst engasjementet og stoltheten til disse unge «kokkene» som var rørende og fint å oppleve.
HippHipp for dere 😉
Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde stusset om jeg hadde fått dette servert på restaurant, men i dag smakte denne sjarmerende maten. 
UANSETT – Takk for maten. Det vr en finfin opplevelse!
Beklager bildekvaliteten, men slik går det når man kun har en iPhone for hånden!

8 tanker om “lærlingenes aften i Fosnavåg

  1. Jeg synes du sa at du likte maten godt og at presentasjonen var sjarmerende. Og Vigra er bare 10 minutt fra min øy;) Neste gang for du legge inn ett matbloggtreff hos meg når du er i nærheten :DLykke til med resten av turneen!Klem Ingvild

  2. Hei Lars, Prøvde biffen du hadde i TA 19.nov. Veldig bra men for en fersking i koking sleit jeg med sausen. Du skriver at sjalottløken etter 40 min skal i kjelen og 1,5 dl vin skal kokes inn til det får en marmelade konsistens. Det endte med at jeg måtte bruke stavmixeren får å noe som var tilnærmet marmelade konsistens. Hva gjorde jeg feil.Hvor lenge skal dette egentlig koke. Er det en fordel å hakke opp løken før den legges i kjelen. Kan du spesifisere dette litt Lars.hilsen Tommy

  3. Tommy – jeg legger meg flat. For du gjorde nemlig det samme som jeg gjorde – brukte satvmikseren, men glemte å skrive det!!!!! Uff & huff – jeg skal rette det opp umiddelbart 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *