Som den observante leser har fått med seg er jeg «på veien» med Oslo Gospel Choir. Vi synger i alt fra konserthus i de store byene til idrettshaller i lofoten og nordvestlandet. I dag er vi på Herøy – Fosnavåg, utenfor Ålesund. En fantastisk tur fra Vigra med buss ut i øyriket. Det har en egen sjarm å komme til disse småstedene. Hele bygda er i sving. Folk gleder seg tydelig til konserten. Det er godt for fetterte korister å komme seg bort fra hovedstaden og se frivillighet som de viser her Fosnavåg.
Siden jeg er litt mer interesert i MAT enn sang så velger jeg å dekke det som har blitt servert på bordet i dag.
kveldens «hovmester» presenterte menyen på sin sjarmerende måte…
Etter reise og lydprøver ble vi geleidet over fra hallen til den lokale videregående skolen. Her hadde kokke- og servitør elevene laget i stand en 3-retters meny for oss. Menyen var Indisk karrysuppe, pestomarinert laks med hasselbackpoteter og cheesecake-brownies med friske bær. Maten var god, men det var først og fremst engasjementet og stoltheten til disse unge «kokkene» som var rørende og fint å oppleve.
Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde stusset om jeg hadde fått dette servert på restaurant, men i dag smakte denne sjarmerende maten.
UANSETT – Takk for maten. Det vr en finfin opplevelse!
Beklager bildekvaliteten, men slik går det når man kun har en iPhone for hånden!
Stakkars ungdommer, håper ikke de leser bloggen din….
Uff, var d så ille?! Jeg prøvde å si at jeg likte det, på en sjarmerende måte ;))
Det klarte du ikke.
point take OA 😉
Vi digger bloggen din og har derfor en overraskelse liggende på vår egen blogg http://takkformat.blogspot.com/Kanskje du har fått awarden før, men uansett fortjener du den en gang til!
Jeg synes du sa at du likte maten godt og at presentasjonen var sjarmerende. Og Vigra er bare 10 minutt fra min øy;) Neste gang for du legge inn ett matbloggtreff hos meg når du er i nærheten :DLykke til med resten av turneen!Klem Ingvild
Hei Lars, Prøvde biffen du hadde i TA 19.nov. Veldig bra men for en fersking i koking sleit jeg med sausen. Du skriver at sjalottløken etter 40 min skal i kjelen og 1,5 dl vin skal kokes inn til det får en marmelade konsistens. Det endte med at jeg måtte bruke stavmixeren får å noe som var tilnærmet marmelade konsistens. Hva gjorde jeg feil.Hvor lenge skal dette egentlig koke. Er det en fordel å hakke opp løken før den legges i kjelen. Kan du spesifisere dette litt Lars.hilsen Tommy
Tommy – jeg legger meg flat. For du gjorde nemlig det samme som jeg gjorde – brukte satvmikseren, men glemte å skrive det!!!!! Uff & huff – jeg skal rette det opp umiddelbart 😉