Turné-hilsen

buss-catering fra «down under», hvor det er evig hett

Den skarpe, og trofaste følger av «Lars spiser, drikker & synser» har fått med seg at det er litt lenger mellom hvert blogginnlegg om dagen. Grunnen er såre enkel – jeg har startet turnélivet igjen. I skrivende stund sitter jeg i et konserthus i Göppingen. For å være helt ærlig er jeg ikke sikker på hvor i Tyskland dette er. Ikke er jeg så interesert heller. Det jeg vet ar at jeg har sittet på turnébussen i 7 timer sammen med 25 andre fine mennesker. Vi dro fra Essen og er altså her nå. Så langt har vi gjort unna Sveits, Nederland, Belgia og har 2 konserter til i Tyskland før julemorroa starter i Norge. Kun 30 konserter igjen frem til 22.12.10 nå…hahaha – jeg må le.

det er ikke mat, men det smaker himmelsk når man har sunget sjela tom og magen skriker

Det værste med å turnére er at jeg ikke får kokkelert. Det beste med turné er at vi aldri rekker å stoppe på de bra restaurantene og må ta til takke med catering i konserthus og klein hotellmat – noe som munner ut i at jeg holder vekta med letthet.

sett i køen på McDonalds i Rotterdam
De er en fryd å reise på turné med denne fine gjengen. Årets juleturné er min 20. med Oslo Gospel Choir – det blir ikke jul uten. Hjemme koser Fruen og museflettene seg med røkelse, pepperkaker og julepynt. Fruen mener faktisk at det er supert å få meg ut av huset – det er denne typen førjul hun kjenner. Jeg savner dem, men nyter «friheten»
the screamer & tour-manageren i køen på Mac´ern
fine Gro koser seg med industrikylling
need I say anything at all…
Legger ved noen bilder fra backstage, bussliv og KLEIN mat – velkommen inn i vår turné-virkelighet. Vil du se hvordan det ser ut på konsertene så LØP & KJØP billetter til Julekonsert med Oslo Gospel Choir i ditt nærmeste konserthus – vi skal mest trolig dit også en dag før jul.
dette er desserten etter at gitaristen var ferdig med den – en gave en fiende verdig
Når det gjelder matinlegg – jeg koker litt når jeg er hjemmom for å bytte koffert – så litt blir det fremover.
slimhøne ala Essen…jada
Har du kommentarer, spørsmål eller bare vil si hei – SKRIV EN KOMMENTAR. Det er alltid hyggelig. God dag til deg!

blid ALT i bussen
og vi venter, venter og venter
Tour-manageren langt inn i en dvd på mac`n
Jonny groover selv på lydprøvene
nok en Mangen, Espen heter dette eksemplaret
ole-m, my room-mate on tour
Marie – the complete vocal-coatch
Kine, our very own POP-STAR
KP & Marie – friends forever
This is me…
new & wonderfull
Mr. Know it all
maten er klein, men Champagne blir aldri helt galt

7 tanker om “Turné-hilsen

  1. Åh, korturné er flotte greier! Det river i turnéfoten når jeg leser innlegget ditt i dag. Hvor langt sør i Europa skal dere? Vi bor som jeg vel har sagt før i Spania i år, og et besøk av norges beste kor et sted i nærheten hadde gjort adventstiden uten sidestykke for all framtid. ;-)Nyt stunden og gled deg til jul og deilig mat.Alt godt og klem fra Eirin.

  2. Men du fikk ikke med lasagneguffa og potetsmørja backstage i Oldenburg! Deilig vomfyll for sultne Vårt Land journalister på tur – veldig bra blogg Lars. Håper du viser noen norske veikrogodbiter også?

  3. Hei, Lars. Vel mye junk food, nå må du passe på vekta. Veldig bra blogg. Liker godt spaltene dine i TA. Du skriver på en interessant og morsom måte. Fint at du lager blogg og spalter som får mennesker i Skien til å få mer interesse for mat, råvarer, kokkelering, restaurantbesøk, vin.Kos deg på turnè.

  4. EIrin – kortur er gøy! Alt godt til deg.Mona – Ikke stopp å kok selv om jeg må det ;)Øyvind – den maten var for ille til å synse noe om ;)Kokken – Hadde vært gøy å treffe deg!Kjøkkentjeneste – Champagne er Guds gave til oss dødlige!!!

  5. Hei Lars…jo det må vi få til,hadde vert koselig med en med en mat prat…jeg har mye og fortelle deg,etter mage år i restaurant bransjen i NORGE…og i Sverige,mitt andre hjemland…har jeg jobbet med og treft mange store kokke personligheter…så jeg er klar.kos deg videre i nor adventshilsen fra runar…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *