Winemakers dinner

At denne lille hobby`n min skulle ta om seg som den gjør var ikke helt i mine tanker da jeg en søndag i mai  satt og fuklet med datamaskinen. Før jeg visste ordet av det var «Lars spiser, drikker & synser» i gang. Nå noen månder senere registrer jeg at det er 45 000 (+) treff i måneden og stadig økende. Jeg har startet med faste avisspalter i Telemarksavisa og flere aviser er på trappene. 
De siste dagen har også diverse produsenter og markedsførere vært i kontakt med meg. Noen spør direkte om jeg vil bruke produktene deres i blogginnlegg, mens andre går litt mer forsiktig frem. Jeg er positiv til slike fremstøt, så lenge jeg kan mene hva jeg vil om produktene.
I dag kom, den til nå, hyggeligste invitasjonen. En vinimportør inviterte meg på en Winemakers Dinner på Kulinarisk institutt for å spise norsk VILT og drikke/smake viner fra en av Argentinas store vinhus. Du kan lese om vinprodusenten på deres egne nettsider, www.trivento.com
Slike invitasjoner liker jeg, og svarer JA om det lar seg gjøre mellom sykehus, musefletter, sangjobber og Fruens treningsopplegg. Jeg gleder meg til den 20.10.10 – følg med så videre, jeg skal sørge for at både mat og drikke blir behørig presentert her på bloggen.

5 tanker om “Winemakers dinner

  1. Så kjekt at du har så mange lesere og brukere av bloggen din, det er jo alltid inspirerende når andre liker det en gjør….Lykke til videre!

  2. Du evner både å skrive om hverdagslivet ditt og mat på en veldig interessant og morsom måte. Er selv en stor fan av bloggen din og ikke overrasket over at det går så bra, du har virkelig talent for å skrive. Fortsett slik! 🙂 Hilde:)

  3. Et lite land – Takker! Vilt er et eventyr! Hilde – Så fint at du liker bloggen! Spesielt gøy at du liker skrivingen. Jeg skal fortsette slik ;-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *