Wraps med ørret og «grønt»

I dag leverer jeg mitt første artikkel til min ukentlige matspalte «MAT» til TA, Telemarkarbeiderblad. MAT blir å lese på papir hver fredag fremover. Artiklene vil også bli postet her på «Lars spiser, drikker & synser», samme dag som de er på trykk. Jeg gru-gleder meg…
Største utfordringen i dag er å finne frem et bilde av meg selv som jeg synes er verdig til å stå på trykk. Jeg er fullt klar over at jeg slynger ut bilder i hopetall på www, men det er på en måte mer virkelig når det skal i avisen. I avisen hadde de mengder av bolder av meg. Det var bare et problem, alle bildene var av GP-Lars med halvlangt hår eller en sortkledd gospelnisse som peker på Jesus, mens han gauker i mikrofonen – ikke akkurat bilder som ligner på koke-Lars.

dette er en stund siden…

Det hele endte med at TA sendte en av sine fotografer hjem til meg i dag og han fyrte løs mens jeg kuttet grønnsaker. Noen ganger er det en klar bakdel å være ei jåle. nå er det bare å vente til fredag morgen og se herligheten på trykk i avisa…

I morges var vekten nede på 88,2.  Det betyr at jeg er back on track. Det er storartet med tanke på hvilke mengder jeg tøut i meg i løpet av helgen. For å toppe det hele startet jeg opp med å trene igjen på mandag. Gutta i Gimsøy Badmington klubb tok meg varmt i mot, på tross av at jeg var «The Weakest Link» i gårsdagens dobbelkamp – jeg takker!

Nok om mitt overfladiske JEG…tilbake til det viktige, MAT!
I dag lager jeg en simpel og kjapp snack til middag. 2 variasjoner av Wrap med røkt ørret og spekeskinke fra Helgeroa.

Dette brukte jeg og slik gjorde jeg det:
Ta en tortilla, smør på smøreost -jeg brukte snøfrisk med dill. Røkt ørret og noe «grønt» – jeg brukte vårløk og rucolla.

Rull sammen, server og spis

5 tanker om “Wraps med ørret og «grønt»

  1. Hihi, så koke Lars er også GP-Lars! Gøy! Bra låt, jeg heiet på deg! Gleder meg til å lese innlegget ditt på fredag, skal heie på deg da også! Trine 😉

  2. Jeg registrerer både "hihi" og ":o)"…det er godt mine synder i ungdomsårene bringer glede til dere matbloggere, hahaGP-Lars takker, mens koke-Lars blir ved kjøkkenbenken 😉

  3. Litt fnising fra jentene er aldri feil! Noe sier meg at kombinasjonen GP-Lars + koke-Lars = Festlig aften!I Finansbransjen er bloggen din blitt samtaleemne under lunsjen – Gratulerer!he he, God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *