FAKTA MAT & VENNER NORGE:
Du kan lese førsteutgaven på nettet her – Sjekk nettsiden
Slik presenterer Mat & Venner seg selv:
· Første utgave med opplag på 10.000 (ca. 50% abonnenter)
· Vi vil treffe menn og kvinner mellom 25 og 70 år
· Fokus på nordisk mat – men også resten av verden (reisereportasjer)
· Fokus på den naturlige maten
· Flere og lengre reportasjer – vi skal gå i dybden
· Mer inkluderende med fokus på det gode liv og matglede for familie og venner
· Eksklusivt og inspirerende for folk flest, uten at det blir for avansert
· Faste matentusiastiske spaltister som kåserer og filosoferer rundt temaer om mat, vin og det gode liv
· Røffere layout og innhold som også treffer menn
· Fast og gjenkjennelig oppsett av magasinet
· Samler alle oppskrifter bakerst i bladet – Oversiktelig magasin med lang levetid!
Dette blir spennede å følge. Per i dag er det få norske magasin som er bra – sjekk ut dette!
Det som slår meg med magasinet er fresh layout, veldig fine bilder, bra oppskrifter som er praktisk samlet bak i magasinet, bra artikler om skandinaviske råvarer og kokker. Gleder meg til å følge dette.
Det som slår meg med magasinet er fresh layout, veldig fine bilder, bra oppskrifter som er praktisk samlet bak i magasinet, bra artikler om skandinaviske råvarer og kokker. Gleder meg til å følge dette.