Godt nytt år til deg, og takk for at du beriket 2010 med bloggen din, følger deg også i 2011! Oppskriftene dine har blitt prøvd og skrytt av i heimen i lang tid allerede:-)
Tusen takk for all inspirasjon, tilbakemeldinger og ikke minst humoristiske og velskrevede linjer i 2010, jeg gleder meg til fortsettelsen Lars!Men aller aller mest – God bedring!!!!!!!:o) Therese (SMATT)
Takker for `gode bedringer`fra dere – slikt tas imot med takk. Jeg holder meg fremdeles på sykehuset, men håper det nærmer seg slutten (av oppholdet, haha)Nå har jeg abstinenser – lengter hjem til kokemonsteret mitt! Alt godt til dere! klemmer fra Lars (slapp av, det er ikke smittsomt)
MANNEN i huset & PAPPA til museflettene. Museflettene puster liv i huset annenhver uke. Bor i Skien, Falkum. Jobber som leder i rusomsorgen og som sanger, blandt annet i Oslo Gospel Choir. Har en stor lidenskap - MAT & VIN. Mange små - arkitektur, design, musikk, mote, folk, pene ting, stygge ting. Utdannet Sykepleier, Master i Ledelse + halvstudert fra musikkonservatoriet og Menighets Fakultetet. Skriver ukentlig matspalte i Telemarksavia (TA).
Enig, Lars. Nyter julestua med tente lys i kveld! God bedring, godt nyttår, god natt. Gleder meg til mer mat fra deg snart! 🙂 Astrid
Godt nytt år til deg, og takk for at du beriket 2010 med bloggen din, følger deg også i 2011! Oppskriftene dine har blitt prøvd og skrytt av i heimen i lang tid allerede:-)
Tusen takk for all inspirasjon, tilbakemeldinger og ikke minst humoristiske og velskrevede linjer i 2010, jeg gleder meg til fortsettelsen Lars!Men aller aller mest – God bedring!!!!!!!:o) Therese (SMATT)
fin matblogg. nå skal jeg lage boeuf bourguignon!
Felice Anno Nuovo ♥ Stefania Italy http://coolchicstyleconfidential.blogspot.com/
Takker for `gode bedringer`fra dere – slikt tas imot med takk. Jeg holder meg fremdeles på sykehuset, men håper det nærmer seg slutten (av oppholdet, haha)Nå har jeg abstinenser – lengter hjem til kokemonsteret mitt! Alt godt til dere! klemmer fra Lars (slapp av, det er ikke smittsomt)