artikler ut av huset
På denne bloggen skriver jeg kun det jeg har lyst til å skrive! Jeg elsker god mat, og skriver om det. Jeg hater dårlig mat, og skriver om det. Jeg fant fort ut at om bloggen skulle leve måtte den være min «dagbok» på hva jeg virkelig spiser, drikker & synser. Når jeg ikke tar meg betalt foretrekker jeg «real life» fremfor «fiction».
Ønsker du at jeg skal sjekke ut eller mene noe om en «kokebok, andebryst, kokkekniv, restauranter eller vinhus» så send meg gjerne produkter eller invitasjoner. Jeg prøver gjerne nye ting og vil gjerne blogge om det. Det eneste jeg forbeholder meg retten til er å skrive hva jeg faktisk mener.
Samtidig med at «Lars spiser» skriver jeg mat-artikler for aviser/magasin. Har du og din publikasjon (nett eller papir) ønske om et sammarbeid / kjøp av artikler, send meg en mail – lars.fredriksen@online.no. Jeg tilpasser bilder og tekst ut ifra hva dere ønsker å kommunisere.
Bare en liten kommentar til dagens gode rett i TA. På bildet nederst ser det ut som du har brukt vongole, og ikke hjerteskjell i retten. Et annet kjennetegn ved vongole er at skjellkjøttet blir værende i skjellet. Med hjerteskjell «faller» de ofte ut.
Det står mer her:
http://matartikler.com/2015/linguine-con-le-vongole/
Med vennlig hilsen
Terje Dørumsgaard
Du har helt rett, Terje! Vongole er jo med Vongole, og ikke hjerteskjell som jeg bruker her. Godt blir det alikevel, selv om det er litt lite kjøtt i hvert skjell 🙂